producător de flori la ghiveci

TERMENI SI CONDITII

1 Reguli generale
Prin utilizarea acestui website vizitatorii declara implicit ca au citit si sunt deacord cu aceste termeni si conditii.
Termenul de website se refera strict la www.florisa.ro.
Vizitator sau utilizator este numita orice persoana care acceseaza www.florisa.ro si/sau foloseste serviciile si informatiile disponibile pe acest website.
Continutul acestor termeni si conditii poate fi modificat in intregime sau partial de catre administratorul www.florisa.ro.  Modificarile intra in vigoare din momentul in care sunt introduse in aceste termeni si conditii. Pentru a evita eventualele neintelegeri recomandam utilizatorilor sa reciteasca periodic acest document.

2 Continutul website-ului
Continutul website-ului si produsele prezentate pe www.florisa.ro au ca scop informarea utilizatorului in vederea folosirii produselor (flori la ghiveci) sau achizitionarii lor. Toate materialele prezente pe website (incluzand, dar fara a se limita la, imagini, fotografii, fisiere video, texte – numite in continuare continut) sunt protejate de drepturile de autor si sunt detinute si controlate de www.florisa.ro.
Continutul www.florisa.ro poate fi folosit sau vizualizat doar pentru utilizarea personala si necomerciala.


3 Politica de confidentialitate
www.florisa.ro nu are intentia de a colecta informatii de natura personala. In situatia colectarii datelor cu carater personal acestea vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul utilizatorului numai in caz de dispute privind eventuale fraude, doar institutiilor abilitate.
www.florisa.ro poate colecta si analiza, atat prin mijloace proprii cat si prin parteneri externi, informatii legate de utilizarea website-ului. Informatiile colectate includ, fara a se limita la, numarul de vizitari, durata sesiunilor, paginile web navigate intainte sau dupa accesarea www.florisa.ro


4 Drepturi de autor si copiere
Drepturile de copiere si distributie sunt rezervate si apartin www.florisa.ro. Prin utilizarea acestui website vizitatorii sunt deacord sa nu vanda, revanda, copieze sau sa exploateze serviciile, continutul si informatiile puse la dispozitie de www.florisa.ro.

5 Linkuri
www.florisa.ro este legata prin link-uri de alte website-uri si resurse externe acestui website. www.florisa.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul acestor website-uri si/sau resurse externe.

6 Utilizarea website-ului
Nu este permisa utilizarea website-uli www.florisa.ro intr-o modalitate care ar putea impiedica folosirea acestuia de catre alti utilizatori. Deasemenea nu este permisa periclitarea sau punerea in pericol a functionarii website-ului sau a software-ului pe care acesta il foloseste.
Orice incercare de a modifica continutul website-ului www.florisa.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza acesta va fi considerata tentafiva de frauda si va fi tratata in conformitate cu prevederile legale.

7 Litigii
Orice disputa/litigiu aparut intre www.florisa.ro si utilizatorii sai va fi rezolvat pe cale amiabila. In caz contrar competenta revine asupra autoritatilor romane.