produc─âtor de flori la ghiveci

EVENIMENTE


Festivalul Florilor, Gradina Mare, Braila - Luni, 06 Aprilie 2015
In fiecare an in Gradina Mare din Braila, sunt organizate doua evenimete dedicate in intregime florilor: Festivalul Florilor de Primavara (lunile Aprilie sau Mai) si Festivalul Florilor de Toamna (luna Octombrie). 

 

 
Pe durata a 3 zile vizitatorii pot admira diverse flori de sezon si aranjamente florale deosebite, pot primi sfaturi de ingrijire sau chiar achizitiona exponatele. Florarii locale si producatori de flori din Braila si din imprejurimi sunt prezenti la acest eveniment gata sa isi intampine vizitatorii si clientii.

 

Echipa care produce florile prezentate pe www.florisa.ro participa in fiecare an la acest eveniment  completand armonios  expozitia floricola din Gradina Publica braileana. La standul nostru sunt disponibile flori de sezon atat pentru interior cat si pentru exterior precum si plante decorative cu frunze.

Pe langa expozitia de flori, vizitatorii si participantii la festival sunt delectati si cu alte activitati precum expozitii de carte, fotografie si pictura,  spectacole muzicale sau pot chiar savura mancaruri specifice anotimpului.