producător de flori la ghiveci

DESPRE NOIAm inceput sa producem flori la ghiveci din anul 2005 si toate sortimentele floricole disponibile sunt productie proprie. Intreaga productie are loc in Braila iar www.florisa.ro este un website de prezentare al florilor la ghiveci din cultura noastra.

Calitatea superioara a florilor produse este data atat de materialele dendrofloricole folosite cat si de tehnicile de cultivare si ingrijire. Florile pe care le producem sunt aclimatizate, ceea ce inseamna ca, in conditii normale dezvoltarii lor, acestea vor rezista si acasa la cei care le achizitioneaza. Productia de flori se efectueaza pe tot parcursul anului. In selectia de sortimente cultivam flori la ghiveci pentru apartament, flori de gradina, flori pentru jardiniere si terase. Unele flori sunt perene altele anuale sau bianuale.

Independent de natura lor, toate florile sunt menite sa incante ochiul celui ce le priveste si sa poarte cu ele un gand bun. Pentru a va bucura cat mai mult timp de aceste creatii minunate ale naturii fiecare floare din productia noastra este insotita de un set de instructiuni de ingrijire. Aceste instructiuni sunt disponibile online pe pagina de prezentare a fiecarei flori, la cerere prin e-mail sau tiparite la achizitie. Daca aveti intrebari la care va putem oferi raspunsuri va rugam sa folositi formularul de contact si vom face tot posibilul sa va oferim un sfat corespunzator.